ANDRIĆ U POGONU

Hajduk odletio, Vejić ostao na Poljudu

06.07.2009 u 11:55

Bionic
Reading

Hajduk se jutros zaputio iz Splita na drugi dio priprema koji će odraditi u Austriji, u Steyru

Miše je na put poveo 26 igrača. U avionu se našao Florin Cernat, no ne i Ivan Rodić, koji je vrlo blizu angažmanu s Hajdukom. Na Poljudu su ostali Hrvoje Vejić i Mirko Oremuš, koji se oporavljaju od ozljede Ahilove tetive, odnosno rupture kvadricepsa i trebali bi biti spremni za generalku 18. srpnja na Poljudu.

Na put je krenuo i Nikola Kalinić, koji neće igrati utakmice nego će trenirati po posebnim programu, a i njemu bi generalka lako mogla biti prva i jedina provjera uoči nove sezone. Na popisu putnika je i Srđan Andrić koji se nakon terapije koljena u Kölnu i propuštenog prvog dijela priprema u Sloveniji priključio momčadi.

Hajduk će u Austriji odigrati i dvije prijateljske utakmice, 8. srpnja protiv Rieda i 11. srpnja protiv Vorwartsteyra, a u Split se vraćaju 13. srpnja kada će se početi pripremati za početak prvenstva i europske dvoboje. Posljednju pripremu imat će na svom stadionu gdje će u 'trokut turniru' 18. srpnja odmjeriti snage s portugalskim Nacionalom i engleskim Blackburnom.