VUKUŠIĆ OZLIJEĐEN

Hajduk svladao grubijane iz Domžala

03.07.2009 u 21:25

Bionic
Reading

Nogometaši Hajduka iz trećeg su pokušaja pobijedili prvaka Slovenije, Domžale. Nakon poraza pod vodstvom Ivana Pudara i remija pod Goranom Vučevićem, Ante Miše je uspio slaviti s minimalnom razlikom 1:0

U posljednjom pripremnoj utakmici slovenskog dijela priprema Hajduk je slavio protiv Domžala sa 1:0, a jedini strijelac bio je Senijad Ibričić uz 70. minuti nakon lijepe asistencije Marina Tomasova.

Ibričić se dobro snašao u petercu, pobjegao je pozornosti svojeg čuvara te je glavom poentirao za slavlje svoje momčadi. Sam susret, koji je, unatoč najavama o zatvorenoj utakmici, pratilo dvjestotinjak pripadnika Torcide, protekao je u oštroj, na trenutke i pogibeljnoj igri.

Prednjačio je domaći stoper Jovan Vidović koji je u 43. minuti na centru kopačkom pogodio butni mišić mladog Ante Vukušića i napravio mu veliku razderotinu zbog koje je napadač Splićana morao iz igre. Bio je to tek jedan u nizu oštrih startova zbog kojeg su treneri 'bilih' prosvjedovali kod suca Tomislava Horvata u poluvremenu.

Hajduk je nastupio u formaciji 4-4-2, a igrali su Subašić (od 46. Tomić) - Rubil (od 46. Thiaginho), Pandža (od 46. Maloča), Aračić, Šerić (od 27. Strinić) - Gabrić (od 75. Trebotić), Brkljača (od 75. Obšivač), Ljubičić (od 55. Skoko), Tičinović (55. Tomasov) - Sačer (od 46. Ibričić), Vukušić (od 46. Rafael Paraiba).

Dobra vijest za Mišu je povratak na teren Gorana Rubila koji je propustio cijeli proljetni dio prošle sezone, a sada je odigrao zadovoljavajućih 45 minuta.