DOGOVORENO?

Mamić: Grk je perverzno pojačanje

24.06.2009 u 17:31

Bionic
Reading

Dinamov izvršni dopredsjednik Zdravko Mamić, koji je preuzeo ulogu sportskog direktora te traži pojačanja po Europi, stigao je do Atene gdje je pregovarao s bivšim suigračem Igora Bišćana u Panathinaikosu - Dimitriosom Papadopoulosom. Dogovoreno je - da se pričeka

I dok Kruno Jurčić očajnički traži mir za svoju momčad, posebice da zna s kojom će momčadi krenuti u novu sezonu, Zdravko Mamić još uvijek sastavlja ekipu. Ne zna se hoće li ostati Mandžukić, a ni tko će ga (dostojno) zamijeniti. Ako je suditi po napisima koji su se pojavili ovih dana - Mamićev izbor je bivši grčki reprezentativac Dimitrios Papadopoulos.

Grk je proteklih šest mjeseci igrao za Lecce, ali prema nekim informacijama za njega su zainteresirani Lazio i Sampdoria, pa njegov menadžer Federico Pastorela treba 'vagnuti' gdje bi njegovu pulenu bilo bolje. Dinamo mu navodno nudi 800.000 eura po sezoni i dvogodišnji ugovor.

'Mislio sam Papadopoulosa odmah dovesti u Zagreb, ja sam u Atenu došao potpisati ugovor. Tako volim sklapati poslove. Međutim, njegov menadžer kaže da Papadopoulos ima ponude Lazija i Sampdorije, a zove ga i Olympiacos. U Olympiacos neće sigurno, dakle ostaje Italija ili Dinamo. Papadopoulos bio bi perverzno, spektakularno pojačanje! Statistika mu je sjajna, ali ne samo to. Pomno smo se raspitali o njemu. Slapove hvalospjeva kazali su nam Velimir Zajec, Mario Bonić, Goran Vlaović, Athony Šerić, Igor Bišćan koji je igrao s njim u Panathinaikosu', rekao je za Jutarnji list Zdravko Mamić, ali i 'izletio' s još jednim imenom.

'S Papadopoulosom i Cufreom idemo u Ligu prvaka!'

Riječ je o 31-godišnjem Argentincu Leandreu Cufreu, oko kojeg se Mamić već 'motao'.