DALEKO I NEPOZNATO

Jurčić: Dobio sam ono što nisam želio

22.06.2009 u 14:55

Bionic
Reading

Ždrijeb drugog pretkola Lige prvaka nije navukao osmijeh na lice trenera Dinama Krunoslava Jurčića. 'Modri' strateg nije želio protivnika koji je tako daleko poput armenskog Pjunika

Ni blizu ni poznato. Tako se može opisati prvo odrediše hrvatskog prvaka u pokušaju da dohvati Ligu prvaka. Dinamo je izvukao Pjunik. Prva utakmica je na rasporedu 14. ili 15. srpnja u Erevanu, a uzvrat je tjedan dana kasnije (21. ili 22. srpnja) u Zagrebu. Trener Dinama Kruno Jurčić nije bio presretan s protivnikom.

'Dobio sam ono što sam rekao da ne želim. Kad sam vidio ime protivnika, prva asocijacija je bila daleko, jako daleko. Naravno i potpuno nepoznato', rekao je Jurčić koji je dobru vijest pronašao u tome što naši treneri Sušak i Ciprić rade tamo pa će informacije prikupljati od njih.

Armenski klub je potpuna nepoznanica.

'To je očigledno klub koji dominira u Armeniji. Dakle, putovanje je dugo, mentalitet i nogomet koji apsolutno ne poznajemo. Maksimalno i ozbiljno ćemo se pripremiti. Njihovo prvenstvo je u tijeku, a to nije povoljno za nas. Oni su u punom natjecateljskom ritmu. Ali s druge strane je dobro, jer ćemo moći pogledati neku njihovu utakmicu', zaključio je Jurčić koji je zadovoljan time što je uzvrat u Maksimiru.