LOVA I PSOVKE

Ćiro policiji prijavio predsjednika NK Zagreb

16.06.2009 u 21:32

Bionic
Reading

Izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine i najveća zvijezda susjedne nam države Miroslav Ćiro Blažević ponovno je uzbudio duhove

Popularni trener na stranicama je Jutarnjeg lista iznio optužbe na račun predsjednika NK Zagreb Dražena Medića. Nakon što je izjavio da bi volio imati uvid u to na što Medić troši gradske novce, uslijedio je, tvrdi Ćiro, žestok odgovor.

'Iako sam odrastao u vrlo primitivnom svijetu, takve psovke još nikada nisam čuo. Prijetio je da će me skinuti i spominjao mi mrtvu majku. Nitko ti nije dao pravo psovati Ćirinu majku', započinje temperamentni Ćiro i prelazi na svoju najdražu temu, novac.

'Prilikom transfera Vrdoljaka i Mandžukića u Dinamo obećao mi je 200.000 eura od transfera. Svjedok mi je Zdravko Mamić. On to ni ne negira, ali uvijek kaže da je to samo muha na slonu. Ako je tako, hoću svoju muhu.'

Blažević kaže da bi rado provjerio financije vezane uz Zagrebov kamp u Veslačkoj ulici na Prisavlju.

'Da sam u skupštini, postavio bih to pitanje, i on to zna. Maksimir zjapi kao crna rupa, a u tu Veslačku su ulupali toliko novca da su mogli cijeli stadion izgraditi', misli Ćiro.

Nakon razgovora s Medićem, Blažević je, kaže, slučaj prijavio policiji:

'Rekao je da će me skinuti, a u autu drži češku zbrojevku. Rekao sam mu da neće biti predsjednik Udruge prvoligaša; što ako me stvarno 'skine'?'

Najavio je i da će apelirati na predsjednike klubova da Mediću ne daju glas. Tvrdi i da nikada nije radio s takvim egocentrikom, narcisom i škrcem. Zanimljivo kako mnogi, a Ćiro Blažević daleko je od iznimke, negativne osobine detektiraju nakon razlaza (surađivali su dvije godine) i kada se na dnevnom redu nađu dugovanja.

Dražen Medić je, također za Jutarnji, demantirao te tvrdnje.

'Naravno da nije istina da Ćiri dugujem za transfere. Navodi konkretne svjedoke pa pozivam državne institucije da ispitaju čitav slučaj. Baš me zanima kako bi, konkretno, Mamić reagirao da ga je Ivanković tražio postotak od Dinamovih prodaja. Da je Ćiro prilikom dolaska u Kranjčevićevu tražio takve uvjete, nikada ne bi ni postao naš trener. Meni je takav oblik suradnje potpuno stran', tvrdi Medić.