PETKOVIĆEV NASLJEDNIK

Bračun novi trener Slavena Belupa

03.06.2009 u 15:46

Bionic
Reading

Milivoj Bračun nasljednik je Mile Petkovića na klupi Slaven Belupa. Iz kluba su izvijestili da će predstavljanje novog stratega biti u ponedjeljak

Nakon odlaska Mile Petkovića, za prvog kormilara Koprivničana u igri je bilo nekoliko poznatih nogometnih stručnjaka, a čelnici kluba odlučili su se za Milivoja Bračuna, koji je ovoga proljeća često bio posjetitelj Belupovih utakmica na koprivničkom stadionu. Bračun je rodom iz Drnja nedaleko od Koprivnice gdje mu živi majka, a pohađao je i nogometnu školu Slavena.

'Na Upravi kluba smo osnovali Komisiju za izbor novog trenera, a ja sam bio zadužen za razgovore s više kandidata i odluka je pala na Milivoja Bračuna. Poznate su nam njegove stručne kvalitete, vodio je nekoliko naših i slovenskih prvoligaša, a posljednji trenerski posao obavljao je u zaprešićkom Interu. Našeg novog trenera predstavit ćemo na konferenciji za novinare koja će se održati u ponedjeljak', istaknuo je Rajko Magić, sportski direktor Slavena Belupa na službenoj internetskoj stranici kluba.