UVIJEK JE KRIV TRENER

Sinovčić: Pod Mišom propadaju igrači

03.06.2009 u 09:08

Bionic
Reading

Osim Dinama koji je posljednjih tjedana ratovao sa strukom Hajduka, i siva eminencija Zadra Reno Sinovčić odaslao je otrovne strelice prema splitskom prvoligašu odnosno treneru Anti Miši

Vanjski suradnik Zadra Reno Sinovčić nije zadovoljan što će i od sljedeće sezone na klupi Hajduka sjediti Ante Miše. Glavni čovjek iz Stanova na Poljudu ima svoja tri igrača, Marina Tomasova, Juricu Buljata i Danijela Subašića, te nije zadovoljan kako se u Hajduku razvija njihova karijera.

'Ozbiljno razmišljam i nisam daleko od odluke da otkupim ugovore trojice mojih igrača koje sam u dobroj vjeri usmjerio prema Poljudu. Uprava kluba koja je u vrlo kratkom razdoblju napravila pravo čudo nije pogodila čovjeka koji bi ih mogao voditi na terenu. Ne mogu gledati kako njihova nogometna darovitost i kvaliteta propada. Ukazali su povjerenje Miši i zato ne čudi rezultatski promašaj koji su doživjeli', nije štedio riječi Reno Sinovčić u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju.

Izgleda da su pred Mišom teški dani. Osim što navijači i uprava očekuju da sljedeće sezone prekine dominaciju Dinama, sada će morati trpjeti i verbalne napade nekoliko menadžera koji imaju svoje igrače u Hajduku. Najvjerojatnije će tih pritisaka biti još više, jer zna se da je trener Splićana najavio rezanje kadra. Kad god je u prošlosti neki trener Hajduka pokušao smanjiti broj igrača u momčadi, to mu se obilo o glavu.