GOTOVA STVAR

Palermo daje za Kalinića priželjkivanih 10 milijuna

02.06.2009 u 14:35

Bionic
Reading

Prema pisanju talijanskih medija, našao se kupac za najboljeg strijelca Hajduka Nikolu Kalinića. Palermo je spreman izdvojiti deset milijuna eura, što bi trebalo biti dovoljno da uprava splitskog prvoligaša pusti svojeg golgetera

Čini se da bi se uskoro mogla ostvariti i druga želja Zdravka Mamića. Nakon što je Ante Miše potvrđen kao trener Hajduka u novoj sezoni, Nikola Kalinić na meti je talijanskog Palerma, koji je za njega spreman izdvojiti deset milijuna eura.

Upravo je takvu vijest objavio talijanski sportski portal Tuttomercatoweb pozivajući se na izvore bliski gazdi Palerma Mauriziju Zampariniju.

Interes Palerma za Kalinića iskazan je još u zimskoj stanci kada je napadač trebao stići u Palermo kao zamjena za Amaurija, no posao je propao jer Talijani nisu ponudili dovoljno novca.

Dosta se špekuliralo i o cijeni koju Hajduk traži za Kalinića, spominjalo se sedam milijuna eura koliko je navodno nudila Valencija, deset milijuna koliko je navodno nudio Mamić pa sve do vrtoglavih 12 milijuna koliko je u ime nepoznatog kluba iz Njemačke nudio Predrag Rački.

U međuvremenu je Kalinić postao reprezentativac, a navodne, ali i stvarne ponude nižu se iz dana u dan. Tako Kalinićev zastupnik Tomislav Erceg nijednu ne želi komentirati dok posao ne bude priveden kraju.

'Za Kalinića postoji interes brojnih klubova, no pitanje kada i hoće li otići rješavat ćemo u dogovoru s Hajdukom', rekao je Erceg.

'Palermo je zanimljiv iz više razloga, među ostalima i jer bi Kalinić volio nastaviti karijeru u Italiji ili Španjolskoj', dodao je za talijanske medije Erceg.