NA METI VELIKANA

Milan i Juventus bore se za Dejana Lovrena

02.06.2009 u 13:57

Bionic
Reading

Nekoliko stranih sportskih portala raspisalo se o tome kako je branič Dinama Dejan Lovren postao zanimljiv najvećim nogometnim klubovima u Europi i da bi uskoro mogao napustiti hrvatskog prvaka

I dok se sa zanimanjem prati sudbina Marija Mandžukića, odnosno hoće li Zdravko Mamić odbiti europske klubove i zadržati prvog strijelca Dinama, u isto vrijeme se na izlaznim vratima nalazi 20-godišnji stoper iz Maksimirske 128, Dejan Lovren.

Strani portali (tuttojuve.com i transfermarketweb.com) tvrde da su se u utrku za 'modrog' dragulja uključili najveći talijanski klubovi Milan i Juventus, a da je još otprije član hrvatskog prvaka na meti Manchester Uniteda, Arsenala, Chelseaja i Tottenhama.

Mladi hrvatski reprezentativac od ove sezone nametnuo se Dinamovoj struci, a prije toga je bio na posudbi u zaprešićkom Interu. U sezoni 2008/09. upisao je 31 nastup u prvenstvu, Kupu i Kupu Uefa te je u svakom natjecanju postigao po pogodak.

Na službenoj stranici kluba mladi nogometaš je kao omiljen klub u inozemstvu izdvojio Milan, a sada je možda u prilici da mu se želja i ostvari.