UPITAN KALINIĆ

Supermotivirani Miše: Rizikom do kupa!

27.05.2009 u 13:02

Bionic
Reading

Iz bračke oaze trener Hajduka Ante Miše širi optimizam uoči uzvratne utakmice finala Kupa protiv zagrebačkog Dinama

Miše je, za početak, podsjetio na pozitivni skor protiv rivala iz metropole.

'Već smo ove sezone dva puta pobijedili Dinamo i znamo kako to treba napraviti. Za to će nam trebati i dobra igra i agresija koju smo pokazali u prva dva ogleda. Još ako nam sudac dopusti čvrstu i mušku igru, uvjeren sam da možemo doći i do pobjede i do osvajanja kupa', smatra trener Hajduka i dodaje kako ne bi želio da se ponovi sudački kriterij iz prvog susreta.

Njegova momčad morat će dati i više od sto posto svojih mogućnosti jer je prednost Dinama, svjesni su toga i sami, gotovo nedostižna.

'Mi ćemo poginuti za svaku loptu, a hoće li to biti dovoljno, to nitko ne može garantirati. Igrat ćemo otvoreno, s puno više rizika nego u prijašnjim susretima, jer samo na taj način možemo računati na visoku pobjedu. Dinamo nije nepobjediv, pogotovo što će na Poljud doći sa saznanjem da su već osvojili prvenstvo te da imaju visoku prednost iz prvog susreta. Neće kalkulirati sa sastavom, no sigurno da neće biti ni super motivirani poput nas.'

Pitanje svih pitanja koje muči Hajdukovu bračku ekspediciju je stanje Nikole Kalinića, koji se požalio na bol u butnom mišiću i njegov nastup je pod znakom pitanja.

'Učinit ćemo sve da ga osposobimo, no ako i ne bude mogao igrati, imamo 'plan b'. Tek sutra ću znati nešto više kada mi doktori podnesu izvješće', završava Miše.