NADA UMIRE POSLJEDNJA

Hajduk zbog Kupa u Koprivnici s B momčadi

23.05.2009 u 14:54

Bionic
Reading

Na Poljudu i dalje sportski vjeruju da Kup nije izgubljen. Zato će u Koprivnici protiv Slaven Belupa Miše na travnjak izvesti ekipu koja vjerojatno ni na treningu nije igrala zajedno

Prvi put u ovoj sezoni Ante Miše sastavio je šaroliku momčad, s kojom će pokušati stići do bodova u Koprivnici. Prvi put će zajedno zaigrati vratar Tomić, u obrani Marijan Buljat, Maloča, Aračić i Šerić, u sredini Jertec, Rosso, Brkljača i Tomasov, te u napadu uz iskusnog Bartolovića i nadareni junior Vukušić. Posljedica je to velikog broja kažnjenih i ozlijeđenih igrača, ali i Mišine želje da jedan dio prvotimaca odmori uoči uzvrata Kupa protiv Dinama.

'Odigrat ćemo najbolje što bolje možemo, no uz rezultat u ovom nam je trenutku ključno i da odmorimo nekoliko igrača uoči utakmice s Dinamom. Pokušat ćemo doći do bodova te tako privući što više navijača u dvije utakmice koje su nam preostale', rekao je Miše, koji je iznimno zadovoljan atmosferom među svojim igračima.

'Bez obzira što smo sve prosuli sada želimo uzeti Kup i na taj način barem malo popraviti dojam. Drago nam je i što nas je posjetio ministar Primorac i to nam daje dodatnu snagu pred završnicu. Među igračima je sjajna atmosfera i ukoliko se kvalitetno odmorimo prije Kupa, ne sumnjam u uspjeh', rekao je trener Hajduka, koji će već u ponedjeljak povesti momčad u karantenu, u Postire na otoku Braču.