ŠEF OMLADINSKE ŠKOLE

Vučević: Nisam se vratio da bih bio Mišin nasljednik

22.05.2009 u 10:55

Bionic
Reading

Nakon što je ustoličen kao šef omladinske škole Hajduka, Goran Vučević se i obratio medijima između ostalog tvrdeći kako ovaj posao nije preuzeo da stane u red za Mišinog nasljednika

Novi šef omladinskog pogona Goran Vučević zahvalio je čelnicima kluba što su mu povjerili odgovoran zadatak vođenja omladinske škole.

'To je srce Hajduka od kojeg svi puno očekujemo i ja sam zahvalan upravi kluba na ukazanom povjerenju', rekao je Vučević koji će u sljedećih desetak dana posložiti i svoj stožer. Sigurno je da će jedna od njegovih želja biti otac Blanke Vlašić, Joško, koji bi trebao preuzeti tjelesnu pripremu mladih nogometaša Hajduka.

Vučević je najavio kako će mladi nogometaši morati povesti računa i o školi i kako oni koji neće redovito izvršavati obaveze i koji imaju negativne ocjene neće moći trenirati. Isto tako Vučević je najavio kako treba što prije probuditi karakter kod mladih igrača i uvjeriti ih da uvijek budu gladni prvoga mjesta.

'Za uspjeh je potrebno 100 posto talenta, 100 posto rada te 100 posto uvjeta i ja se želim staviti na raspolaganje klubu kako bi maksimalno iskoristili sve potencijale', rekao je Vučević koji je dodao kako nije došao u omladinski pogon kako bi stao u red za Mišinog nasljednika i pojasnio kako je zamolio čelnike kluba da u sljedeće četiri godine na njega ne računaju kada je u pitanju prva momčad te isto tako dodao da će i dalje ostati dio stožera reprezentacije A kao skaut.