SUZDRŽANOST NA POLJUDU

Hajduk odbio čestitati Dinamu naslov

18.05.2009 u 12:36

Bionic
Reading

Dan nakon pobjede nad Šibenikom, ali i Dinamove potvrde naslova, pred novinare je izašao trener Hajduka Ante Miše koji je još jednom potvrdio da su on i njegova momčad fokusirani na dva ogleda s 'modrima', ali isto tako je odlučio ne odgovoriti na pitanje hoće li Dinamu čestitati naslov prvaka. 'Pravit ćemo se da to pitanje nismo čuli', glasilo je obrazloženje iz Hajduka

Dobro raspoložen trener Hajduka Ante Miše došao je na konferenciju za novinare tijekom koje je izrazio zadovoljstvo pobjedom svoje momčadi nad Šibenikom koja mu daje prijeko potreban mir uoči uzvratne utakmice finala Kupa protiv Dinama.

'Premda su naša razmišljanja vezana isključivo uz utakmice s Dinamom, nećemo ići u Koprivnicu spuštenih hlača. Sve ćemo učiniti da dođemo do pobjede u toj utakmici, kao i u dvije utakmice protiv Dinama što bi nam bila velika satisfakcija da nisu bolji od nas', rekao je trener Hajduka koji je na televiziji gledao samo prvo poluvrijeme utakmice Dinama i Slaven Belupa.

'Morao sam pogledati, ipak nam je Slaven Belupo sljedeći protivnik', kazao je Miše koji se nije želio osvrtati i odgovarati na pitanja kako komentira slavlje i uvrede Dinamovih igrača nakon utakmice, činjenicu da HTV u emisiji 'Volim nogomet' nije smatrala za shodno prikazati sporne detalje iz prve utakmice Kupa te je na koncu i preskočio odgovor na pitanje hoće li čestitati Dinamu na osvojenom naslovu prvaka.

'Pravit ćemo se da to pitanje nismo ni čuli', odgovorio je umjesto Miše glasnogovornik Pavić koji je dodao da je tijekom ove sezone HTV krivo informirao javnost te da je i u nedjelju samo nastavila u svome stilu.

'Živo nas zanima i izvješće delegata utakmice Dinamo – Slaven Belupo. Zanima nas što je vidio i zapisao', zaključio je Pavić, a onda pročitao priopćenje kluba u kojem gotovo u potpunosti podržava istup Torcide, jedino što Hajduk ne želi je odustati od slanja igrača u reprezentativne selekcije.

'Kada igrače ne bismo slali da igraju za reprezentaciju, tek onda bi strukture o kojima pričamo došle na svoje, a to mi ne želimo. Takav užitak im ne želimo pružiti', rekao je Pavić i pozvao navijače da u predstojećim utakmicama protiv Dinama budu dostojanstveni jer će na taj način najbolje pomoći svome klubu.