LJUTNJA KOD 'BILIH'

Subašić: Za komentar pitajte suca i Mamića

14.05.2009 u 08:27

Bionic
Reading

Lica igrača Dinama i Hajduka sve su govorila o tome tko je izašao kao veliki pobjednik iz prvog dvoboja finala Kupa na Maksimiru. U uzvratu 28. svibnja Hajduk će teško nadoknaditi rezultatski zaostatak od 3:0

Dvama Mandžukićevim pogocima i jednim Sammirovim, 'modri' su napravili veliki posao u obrani naslova pobjednika Kupa.

'Ovo je bio moj dan. Za publiku nemam riječi, bila je sjajna. Nadigrali smo Hajduk i napravili veliki korak prema Kupu, no još ništa nije gotovo, jer nas jednako težak posao čeka u Splitu. Inače, volim kada suparnička obrana igra tako visoko kao danas Hajdukova. No to je bila njihova taktika', rekao je junak susreta Mario Mandžukić.

U Hajdukovom taboru tuga. Hajduk je posljednjih dana izgubio prvenstvo, a kako se čini sada i Kup.

'Dinamo je zasluženo pobijedio. Bilo je taktičkih pogrešaka s naše strane, i to jako puno. Dali smo sve od sebe drugo poluvrijeme. Probat ćemo nešto učiniti u Splitu. U nogometu su čuda moguća. Što se tiče crvenih kartona, moram pogledati snimku, ali u razgovoru sa sucem čini mi se da pošteno sudi i da ako je i pogriješio to nije učinio namjerno', izjavio je Hrvoje Vejić, dok je vratar gostiju Danijel Subašić razlog poraza našao u nečem drugom.

'Pitajte suca i Mamića za komentar', odgovorio je Subašić na molbu da prokomentira utakmicu.

Trener Hajduka Ante Miše djelovao je utučeno, ali je hrabro najavio uzvrat.

'Prvenstvenu utakmicu prije uzvrata finala Kupa igrat će sastav koji nikada nije igrao zajedno, a protiv Dinama ću poslati momčad koja će ih biti u stanju 'poderati'', rekao je Miše.

Inače, sigurno će se sljedećih dana dosta pričati o suđenju, a glavni sudac dvoboja Bruno Marić bio je zadovoljan načinom na koji je vodio derbi.

'Zadovoljan sam. Nakon susreta svi sudionici su bili korektni i nije bilo nikakvih incidentnih situacija', govorio je Marić.