U HAJDUKU LJUTI

Miše: Suci riješili prvenstvo, okrećemo se Kupu

11.05.2009 u 12:15

Bionic
Reading

Nakon izgubljene utakmice, a po svemu sudeći i prvenstva, u Rijeci, iz Hajduka su još jednom osuli paljbu na suce. No, za razliku od večeri prije, kada su govorili igrači, ovoga puta u prvom planu bio je glasnogovornik Davor Pavić

U Hajduku se nakon poraza 1:2 od Rijeke ne mire s novonastalom situacijom. A situcija je takva da je Hajduk tri kola prije kraja gotovo sigurno ostao bez naslova prvaka. Glasnogovornik Hajduka Davor Pavić s puno je sarkazma rekao da u Hajduku od sudaca nisu ništa bolje ni očekivali:

'Istrošili smo glasnice ukazujući na odnose sudaca prema Hajduku i čudan odabir u zadnjih nekoliko kola. Sve je to bilo perfidno i u skladu s očekivanjima, a cjelokupna javnost bila je svjedokom tog spektakla.'

Hajduk priprema žalbu na suđenje zagrepčanina Pristovnika, no hoće li je i uputiti u zakonski predviđenom roku od 24 sata teško je predvidjeti.

Što se tiče same utakmice, Miše je priznao da je Rijeka zasluženo pobijedila. Naravno, uz ogradu da je za poraz opet kriva loša realizacija njegove momčadi.

'Žao mi je što se na ovakav način opraštamo od prvenstva i što nas je loša realizacija ponovno pokopala. Ključ svega, i ne samo u ovoj utakmici, su brojne propuštene prilike. Međutim, može se razgovarati i o kriteriju dosuđivanja prekršaja (13:36 na štetu Hajduka) te žutih kartona (3:7 na štetu Hajduka), premda je utakmica po svemu bila fer i korektna.'

Miše je iskoristio priliku i još jednom čestitao Riječanima, a za svoju momčad je najavio da se okreće drugim ciljevima.

'Do utakmice s Dinamom priliku ćemo dati igračima koji su manje igrali, a koncentirat ćemo se na finale Kupa. Želimo iskoristiti priliku da osvojimo trofej', rekao je Miše i javno zahvalio izvršnom dopredsjedniku Dinama Zdravku Mamiću na brzojavu koji je uputio u Hajdukovu bazu u Opatiju, a u kojem piše da će im omogućiti trerning u utorak navečer u 19.30 sati u Maksimiru te da će u ime Dinama i u svoje osobno ime učiniti sve da se bijeli u Zagrebu što ugodnije osjećaju.