PRIČA BEZ KRAJA

Dilema u Splitu: Bira li suce Djedović ili Dinamo

07.05.2009 u 14:53

Bionic
Reading

Uoči petodnevnog putovanja u Rijeku i Zagreb, Ante Miše je dao igračima slobodan dan kako bi akumulirali snagu za dva vrlo važna ogleda

U nedjelju navečer bijeli će na Kantridi zaigrati utakmicu protiv Rijeke. Možda vrlo važnu, ako Dinamo nekim čudom prospe bodove na Šubićevcu, a možda i ne toliko važnu - ako modri osvoje sva tri planirana boda protiv Šibenika. Nekolicina novinara čak je pitala Mišea hoće li u Rijeci, ako Dinamo pobijedi, odmarati Skoku uoči prvog finalnog ogleda s Dinamom u Maksimiru tri dana kasnije. No Miše je odbio takvu mogućnost:

'Svi će igrati i nema čuvanja za Kup.'

Uobičajeni ritam tjednih treninga Miše je razbio i dao igračima slobodnu srijedu, ne toliko radi proslave dana splitskog zaštitnika Svetog Duje, koliko radi relaksacije i prikupljanja snage prije šest najvažnijih utakmica do 31. svibnja.

I dok igrači prikupljaju snagu, iz vodstva kluba oglasili su se preko glasnogovornika Davora Pavića kako bi prokomentirali izbor djelitelja pravde uoči nedjeljnog kola. Hajduku će drugi put zaredom suditi sudac iz Zagreba, što među bijelima nije moglo proći nezapaženo pa je Pavić prokomentirao:

'Malo nam je nejasno po kojem kriteriju se biraju suci i bira li ih Dinamo ili Stjepan Djedović.'