HAJDUK U STANOVIMA

Miše: Očekujem čvrsti Zadar i našu pobjedu

25.04.2009 u 15:18

Bionic
Reading

Splitski Hajduk u nedjelju gostuje u Zadru, protiv momčadi koja je dosad znala biti vrlo neugodna za 'bile'. Uostalom, upravo je Ante Miše, aktualni trener Hajduka, dobio priliku voditi 'bile' nakon poraza Hajduka na Stanovima (0:1) i odstupanja Gorana Vučevića

Brojni pritisci koji opterećuju nedjeljni ogled Zadra i Hajduka ne remete koncentraciju trenera Hajduka Ante Miše. Dan uoči utakmice realno je procjenjivao što njegovu momčad čeka u Stanovima.

'Ako želi ostati u utrci s Dinamom za naslov prvaka, Hajduk mora pobjeđivati sve redom pa tako i Zadar. Ma protiv koga igrali, do kraja prvenstva ćemo u svakoj utakmici morati igrati na pobjedu. Znamo da će to biti izuzetno teško protiv Zadra, jer su svojom igrom u Maksimiru pokazali da se mogu nositi i s Dinamom. Protiv nas će, kao i uvijek, biti maksimalno motivirani pa zato i očekujem da to bude tvrda utakmica', kazao je u subotu poslijepodne trener Miše, kome je Zadar na neki način pomogao u karijeri.

Miše je, naime, dobio prigodu sjesti na klupu Hajduka upravo nakon utakmice sa Zadrom prošle jeseni, kada su Zadrani golom Ljubičića slavili sa 1:0 i isprovocirali ostavku ondašnjeg trenera 'bilih' Gorana Vučevića.

'Upravo zato i tvrdim da ćemo morati odigrati najbolju utakmicu ovoga proljeća ako želimo pobijedili Zadar', kaže Miše.

U redovima Hajduka čak su petorica Zadrana, a u redovima Zadra, uz trenera Zebića koji je također Splićanin, sedmorica su igrača koji su nekad nosili dres Hajduka.

'Od svojih igrača očekujem da pokažu da su pravi profesionalci, jer oni više nisu igrači Zadra, nego Hajduka, a što se tiče bivših igrača Hajduka u redovima Zadra, zna se da je njihov motiv protiv Hajduka uvijek jak, jer se žele predstaviti u najboljem svjetlu', zaključio je Miše.