DOBRA VIJEST ZA VARTEKS

Mumleku smanjena kazna, igra protiv Dinama

23.04.2009 u 13:17

Bionic
Reading

Dobra vijest za Varteks, a loša za Dinamo. Kapetanu Varaždinaca Miljenku Mumleku smanjena je kazna, pa će ključni igrač 'krojača' moći istrčati u utakmici 28. kola, kada u barokni grad stiže hrvatski prvak

Upravni odbor Udruge Prve HNL, kao drugostupanjsko tijelo T-Com Prve HNL, djelomično je prihvatio žalbu igrača Miljenka Mumleka i smanjio mu kaznu zabrane igranja s tri na dvije utakmice.

Kapetan Varteksa je kažnjen odlukom disciplinskog suca s tri utakmice zabrane igranja i novčanom kaznom u iznosu od 6000 kuna, po prijavi suca Ive Krečka koji je sudio utakmicu Rijeka-Varteks i u 61. minuti isključio Mumleka iz igre. Razlog je bio udaranje protivničkog igrača laktom u predjelu glave. Nakon isključenja, Mumlek je krenuo van terena, ali se vratio i ispričao protivničkom igraču, a sucu uputio riječi 'smradu jedan'.

Novčani dio kazne ostao je nepromijenjen. Mumlek je dvije utakmice kazne odradio u 26. i 27. kolu, pa može konkurirati za sastav svoje momčadi na nedjeljnoj utakmici Varteks-Dinamo, koja se igra u televizijskom terminu od 20.15 sati.