MAMIĆ ZAKAPARIO NAPADAČA

Ermin Zec od ljeta u Dinamu za dva milijuna eura

15.04.2009 u 09:09

Bionic
Reading

Bez obzira na to što do ljetnog prijelaznog roka ima još podosta vremena, nogometni klubovi već razmišljaju o pojačanjima. Prema nekim izvorima, Dinamo je dogovorio prelazak napadača Šibenika Ermina Zeca koji bi u Maksimir treba doći za dva milijuna eura

Ermin Zec i Šibenik i ove su godine hit prvenstva, nalaze se u vrhu Prve HNL, a Zec dijeli drugo mjesto na listi strijelaca sa samo jednim golom manje od vodećeg Kalinića. Zato nije ni čudo da su mnogi klubovi poludjeli za 21-godišnjim bosanskohercegovačkim reprezentativcem rođenim u Bugojnu.

Ermin Zec na djelu

Iako su možda mnogi očekivali da bi ovoga ljeta Zec Šubićevac mogao zamijeniti Poljudom, Večernji list prenosi da je Zdravko Mamić prvi reagirao i navodno zakapario mladog napadača Šibenika. Prema istom listu, Dinamov dopredsjednik za Zeca će Šibeniku platiti dva milijuna eura, ali bi Šibenik trebao dobiti i pedeset posto vrijednosti transfera kada Zec bude napuštao maksimirski klub.

U svakom slučaju, Zečev prijelaz navodno je dogovoren, a jedino bi neka luda ponuda iz inozemstva mogla uništiti ovaj posao.