POLJUD TOUR

Hajduk 'na dlanu' za 20 kuna

10.04.2009 u 20:35

Bionic
Reading

Splitski Hajduk će, po uzoru na brojne velike klubove u Europi, uskoro ponuditi obilazak stadiona, trofejnog salona, travnjaka i svlačionica - za 20 kuna. Zainteresiranih navodno ima

Po uzoru na brojne europske nogometne velikane, koji i na tom segmentu zarađuju velike količine novca, Hajduk će od jeseni ponuditi svojim navijačima, ali i turistima - obilazak svega što je vezano uz Hajduk i njegovu povijest. I to sve za samo - 20 kuna.

'Morao bih dati jedan poludemantij, a to je da turističke ture ipak neće krenuti ovih dana kako su objavili neki mediji, nego najkasnije sljedeće jeseni. Radi se na projektu koji će biti napravljen po uzoru na najveće europske klubove, poput Reala ili Barcelone, čije prostorije može posjetiti svaki zainteresirani turist. Upravo radimo na detaljizaciji ovog projekta koji će biti i marketinški osmišljen', rekao je Hajdukov glasnogovornik Davor Pavić.

Za takav projekt, Hajduk će angažirati vodiča koji će govoriti strane jezike, ali i znati zanimljivosti iz stogodišnje povijesti Hajduka.

'Naravno da ćemo misliti na svaki detalj. Želimo našim navijačima i turistima priuštiti potpuni doživljaj velikog kluba kao što je Hajduk. Dok ne krene organizirano razgledavanje stadiona, pokušat ćemo svima izići u susret, ali ne možemo dopustiti stihijske posjete kako kome padne na pamet. Naši portiri dočekat će najavljene grupe i provesti ih stadionom.'

Svi u Hajduku nadaju se da će od jeseni posjetitelji moći vidjeti i novi pehar za naslov hrvatskog prvaka. Možda se i zato odgađa početak organiziranog posjeta.