SPREMAN ZA BIVŠI KLUB

Sivonjić: Inter nema što tražiti u Maksimiru

08.04.2009 u 15:06

Bionic
Reading

Dinamo je uspješno apsolvirao prijateljsku utakmicu u Križevcima te se sada okreće T-Com Prvoj HNL. Sljedeći protivnik vodeće momčadi prvenstva je Inter, bivši klub modrog napadača Ilije Sivonjića, koji je u utorak bio na raspolaganju novinarima

Mirno je ovih dana u Maksimiru. Dinamo opet predvodi kolonu hrvatskih prvoligaša te se u pozitivnom ozračju priprema za dolazak zaprešićkog Intera. Baš je iz nekadašnjeg 'diva iz predgrađa' maksimirska uprava u zimskom prijelaznom roku dovela Iliju Sivonjića, jednog od junaka trijumfa u Vinkovcima.

'Svi smo sretni i zadovoljni. Inter nema što izgubiti, ali naša je obveza pobjeda. Oni su odlična ekipa, ali u Maksimiru nemaju što tražiti. Kao najboljeg igrača istaknuo bih im Marija Grgurovića', rekao je Sivonjić koji je potvrdio da se redovito čuje s bivšim suigračima.

Statistika govori da Iliji Sivonjiću više odgovara igrati u gostima nego kod kuće. Od svojih 11 ovosezonskih pogodaka u dresu Intera i Dinama, mladi napadač čak je devet postigao vani.

'Ne nam zašto je tako. Ispada da je u gostima lakše, jer se domaće momčadi otvaraju pa ima više prostora za nas napadače. Što se tiče moje kvote golova, to me ni najmanje ne zanima, glavno je da postanemo prvaci', govorio je Dinamov golgeter koji se nije želio osvrtati na 'iglice' s Poljuda gdje se sumnja u regularnost utakmice s Cibalijom.

'To sigurno nije bila puštena utakmica i ne bih to uopće komentirao', izjavio je Sivonjić, a s njegovim stavom složio se i klupski glasnogovornik Siniša Jagodić, koji je dodao da Mišini komentari nisu ni vrijedni spomena.

Ilija Sivonjić, koji dolazi iz brojne obitelji (šestero braće i dvije sestre), zabrinuo je javnost kada se nedavno srušio za vrijeme intervjua.

'Od sada redovito doručkujem, a i ručam', završilo je u šaljivom tonu Dinamovo pojačanje.