JURČIĆEV ADUT

Tomečak: Vjerujem u dvostruku krunu

06.04.2009 u 17:25

Bionic
Reading

Junak susreta u Vinkovcima, u kojem je Dinamo svladao Cibaliu sa 4:3 i tako preuzeo vodeće mjesto na prvenstvenoj tablici, nesumnjivo je mladi 20-godišnji Ivan Tomečak

Dijete Dinama, Ivan Tomečak, ušao je u igru u 73. minuti kod 2:0 za domaćina, a dvama pogocima i jednom asistencijom inicirao je preokret nakon kojeg je hrvatski prvak stigao do tri boda koja su ga vratila na vrh T-Com Prve HNL.

'Presretan sam. Pobijedili smo i to je najvažnije. Trener me poslao na zagrijavanje prije kraja prvog poluvremena, a kada sam ulazio rekao mi je da idem prema naprijed. Dogodilo se da smo preokrenuli rezultat, vratili se u utakmicu i pobijedili', rekao je Tomečak te dodao:

'Jučer nisam bio svjestan ničega, tek sada sve počinjem shvaćati. Nisam noćas spavao. Bio sam toliko uzbuđen i sretan da jednostavno nisam mogao zaspati.'

Kakva je sada atmosfera u svlačionici?

'Bolje ne može. Sada smo prvi i orijentirani smo na to da iz utakmice u utakmicu nastavimo pobjeđivati', izjavio je Dinamov igrač koji se nada da bi u sljedećoj utakmici mogao zaigrati od prve minute.

Imao je briljantan učinak od dva gola i jedne asistencije u kratkom vremenu koje je proveo na travnjaku.

'Takav učinak se dogodio dok sam igrao u mlađim kategorijama i opet se ponovio nakon dugo, dugo vremena.'

Hajduk?

'O Hajduku uopće ne razmišljam. Njihova je stvar kako igraju i ne bih se uopće miješao u to. Nadam se duploj kruni i vjerujem u to da ćemo je osvojiti. Idemo iz utakmice u utakmicu, svaka nova pobjeda je važna', završio je Tomečak.