ZA LEĐIMA DINAMU

Hajduk kao bos po trnju po Slavoniji

06.04.2009 u 15:44

Bionic
Reading

Duga je noć i još dulje jutro za igračima Hajduka nakon poraza u Osijeku. Bili se nisu odmah vratili u Split, prespavali su u Zagrebu, a kući kreću u ponedjeljak popodne

U splitskoj momčadi imali su dovoljno vremena da odvrte film poraza i shvate d su opet za leđima Dinamu. Entuzijazam koji je krasio momčad prije nekoliko dana odjednom je splasnuo.

'Odgovornost za poraz preuzimam na sebe, a jedino što igračima zamjeram je slaba realizacija', rekao je trener Hajduka Ante Miše, koji nije želio javno elaborirati što to sebi zamjera i što bi učinio drukčije.

Ništa mu ne zamjeraju ni čelni ljudi kluba, tek se najkrupniji dioničar Jako Andabak, odmah nakon utakmice, izjasnio da je, po njemu, Miše dugo čekao s osvježenjem momčadi i uvođenjem zamjena.

Hajduk se tako u dvama prvenstvenim ogledima u Slavoniji proveo kao bos po trnju - uz tek dva primljena pogotka prosuo je čak pet bodova i dobrano poljuljao atmosferu u momčadi i poziciju na ljestvici uoči važnih ogleda koji ih čekaju do kraja sezone.