MIŠE NAJAVIO SASTAV

Hajduk stao iza Torcide i prozvao Cvrka

04.04.2009 u 13:57

Bionic
Reading

Uoči gostovanja Hajduka u Osijeku na Poljudu su dominirale dvije teme. Trener Miše skoncentrirao se na teren, dok se glasnogovornik kluba Ivan Pavić bavio navijačima i HNS-ovim povjerenikom za sigurnost Zoranom Cvrkom

Glasnogovornik je počeo od zadnjeg dvoboja s Dinamom: 'Hajduk je nakon zadnjeg derbija od HNS-a tražio izuzeće Zorana Cvrka zbog paušalnog i tendencioznog izvješća, ali još nismo dobili nikakav odgovor. Ne želimo biti ničiji odvjetnici, pa tako ni Torcide, ali ćemo stati u obranu pravih navijača'.

Iznio je stav kluba vezan uz događaje u Andori: 'Zoran Cvrk ovim neprovjerenim izjavama potiče huliganizam, a mi huligane i njihove ispade najoštrije osuđujemo. Nije utvrđeno tko je bacao baklje, a Cvrk je optužio Torcidu, što smatramo nekorektnim'.

Trener Miše zna da Osijek neće biti lak zalogaj, ali situacija na ljestvici ne ostavlja mu puno prostora za manevar.

'Žao mi je što ne igra Ibričić, jer je on uz Panždu bio među najboljim Ćirinim pojedincima protiv Belgije. Bodom protiv Osijeka ne bih bio zadovoljan, iako sam svjestan da će domaćin biti posebno motiviran, vjerujem, najvećom posjetom Gradskom vrtu ove sezone', jasno je najavio pohod na pun plijen Ante Miše.

Nakon toga izdiktirao je početni sastav. Tako će u Osijeku u formaciji 4-4-2 istrčati: Subašić–J. Buljat, Vejić, Pandža, Šerić–M. Buljat, Skoko, Andrić, Strinić–Kalinić, Bušić.