SAMOUVJERENOST

Butina: Ne vidim tko nas može pobijediti

03.04.2009 u 08:45

Bionic
Reading

Nakon reprezentativne stanke. 'modri' će u nedjelju, 5. travnja gostovati u Vinkovcima, gdje će odmjeriti snage s Cibalijom. Svoja očekivanja uoči utakmice iznio je čuvar Dinamove mreže Tomislav Butina

Jedan od oslonaca obrane hrvatskog prvaka Tomislav Butina s optimizmom gleda prema nastavku Prve HNL te prvog dvoboja protiv Vinkovčana.

'Očekujem pravi sportski ambijent i prepun stadion u Vinkovcima. Također očekujem naše uzdignute ruke na kraju dvoboja', rekao je Butina koji je dodao:

'Do kraja sezone nećemo izgubiti nijednu utakmicu. Bez lažne skromnosti, ne vidim tko bi nas mogao pobijediti. Smatram da nam je reprezentativna stanka jako dobro došla. Dobili smo četrnaest dana koje smo iskoristili za podizanje fizičkih kapaciteta, a ponajviše smo radili na taktici.'

I za kraj, nešto o atmosferi u svlačionici.

'Sjajna je, kao i uvijek. Ja se, kao najstariji igrač u svlačionici i dokapetan, smatram zaduženim za dobru atmosferu. Naravno, trudim se da se novi dečki maksimalno uklope u čemu mi pomažu i ostali igrači. Prema reakcijama novih igrača, vidim da smo uspjeli u tome', završio je vratar Dinama.