PROMJENE U VARTEKSU

Topolnjak dao ostavku, novi predsjednik Horvat?

02.04.2009 u 15:51

Bionic
Reading

U NK Varteksu o četvrtka više ne stoluje Ivan Topolnjak koji je dao ostavku. Njegovo mjesto trebao bi po svemu sudeći preuzeti varaždinski dogradonačelnik Zlatko Horvat

Zbog prevelikih poslovnih obveza Ivan Topolnjak podnio je u četvrtak ostavku na mjesto predsjednika NK Varteks.

Potvrda te informacije stigla je od dopredsjednika kluba i aktualnog varaždinskog dogradonačelnika Zlatka Horvata koji je rekao da zna za ostavku, s kojom se u javnost trebalo izaći početkom idućeg tjedna, kako bi igrači u miru mogli odigrati važan prvenstveni susret protiv Zagreba u nedjelju.

'U ovim trenucima klubu i igračima treba smirena situacija da se mogu koncentrirati na važnu utakmicu u nedjelju. Skupština, koja je na rasporedu u utorak, 7. travnja, dat će odgovore na ova važna pitanja', kazao je Horvat.

Jedno od tih odgovora bit će svakako ime novog predsjednika kluba ali i hoće li klub dobiti novog generalnog sponzora i promijeniti ime, a trebalo bi se raspravljati i o najavljenoj privatizaciji kluba.

U javnosti se sve češće spominje ime upravo Zlatka Horvata, varaždinskog dogradonačelnika i saborskog zastupnika, kao mogućeg nasljednika Ivana Topolnjaka, odnosno osobu koja bi mogla Varteks vratiti na 'staru' poziciju kada se taj klub borio za titulu prvaka te nastupao u Europi.