RECESIJA

U Dinamu žele smanjiti ugovore igračima

29.03.2009 u 11:44

Bionic
Reading

Ponedjeljak bi mogao donijeti nove potrese u Dinamu. Tada zasjeda Izvršni odbor koji bi trebao raspravljati o ekonomskoj situaciji u klubu i 'stezanju remena'. Razmišlja se i o smanjivanju ugovora igračima, a svi znamo da su ljudi najosjetljiviji kad im se dira u novčanik

Tema sjednice Izvršnog odbora u ponedjeljak bit će ekonomska situacija u klubu. S obzirom na trend u svijetu da se krešu troškovi gdje god je to moguće, u tom smjeru krenuli su i u Maksimirskoj 128.

Postoje razni načini kako skresati potrošnju u Dinamu, od putovanja na dan utakmice, spavanja u ne baš najskupljim hotelima, pa sve do smanjivanja plaća igračima. Kako prenose mediji, razmišlja se i o tome, no navodno neće biti izravnih pritisaka da se to učini, nego će se paketom mjera igračima poručiti da budu razumni i da bi pomogli klubu kad bi pristali na smanjenje svojih ugovora.

Imajući na umu da su u Dinamu već srezali plaće i da je tada stradao Niko Kranjčar jer se pobunio, pitamo se hoće li se sada nešto slično dogoditi ili ne.