ČEŠKI INTERNACIONALAC

Slepička: Razočaran sam statusom u Dinamu

28.03.2009 u 10:56

Bionic
Reading

Češki internacionalac Miroslav Slepička na zimu je došao u Dinamo kao pojačanje iz Sparte, no u dosadašnjim igrama nije opravdao svoj status. I sam Slepička svjestan je da dosad nije pokazao previše i tvrdi da je nezadovoljan statusom u Dinamu

Za milijun i 500 tisuća eura Slepička je Spartu zamijenio Dinamom. Došao je najavljen kao pojačanje u napadačkom redu i mnogi su od njega očekivali da će popraviti efikasnost 'modrih'. Ispalo je da se Slepička još uvijek traži i aklimatizira u Zagrebu.

Češki je nogometaš u razgovoru za Sportske novosti otvorio dušu priznavši i sam da u redovima hrvatskog prvaka ne pruža bogzna kakve partije, no uvjeren je da će, ako dobije priliku da kontinuirano igra, opravdati očekivanja.

Za svoju sporu adaptaciju Slepička ne može naći razloge tvrdeći da su ga svi u klubu odlično primili, no ne predaje se.

'Nikako se ne predajem. Očekujem da mi trener Jurčić pruži igranje u kontinuitetu', kazao je Slepička u razgovoru za Sportske novosti te nastavio:

'U Sparti su uglavnom igrali na mene, igra je bila prilagođena meni. Nisam zaboravio igrati nogomet, ali me je ovo neigranje pogodilo. Iskreno nisam mislio da će na mene sve tako djelovati. Nikad u karijeri se nisam sudarao s činjenicom da nisam standardni igrač. Razočaran sam svojim statusom, ali dobro je da sam razočaran. Tako mogu raditi još jače i bolje, dokazati da mi je mjesto u Dinamu.'