NASTAVAK NIZA

Vrdoljak: Osijek može zaboraviti na dobar rezultat

20.03.2009 u 14:48

Bionic
Reading

Dinamo u nedjelju igra posljednji prvenstveni susret prije reprezentativne stanke u kojem će u Maksimiru odmjeriti snage s Osijekom, momčadi koju je ove sezone oba puta pobijedio u prvenstvu (1:0, 2:0)

Uoči utakmice s Osječanima, svoja očekivanja iznio je Ivica Vrdoljak, inače i strijelac u njihovu posljednjem ogledu u Gradskom vrtu u kojem su 'modri' slavili 2:0.

'Sigurno je da smo se vratili u pobjedničku formu i da ćemo u svakoj utakmici do kraja sezone ići na pobjedu. Naravno da želimo nova tri boda prije reprezentativne stanke koju ćemo maksimalno iskoristiti kako bismo bili još bolji u nastavku prvenstva', rekao je u najavi Vrdoljak te se osvrnuo na gostujuću momčad.

'Imaju dosta mladih igrača i gledam na naše iskustvo kao na prednost. Očekujem čvrstu utakmicu u kojoj se moramo postaviti tako da njima bude jasno da ne mogu doći do pozitivnog rezultata.'

Koje su prednosti Dinama?

'To je Maksimir gdje se svi dolaze braniti, imamo i neusporedivo veću individualnu kvalitetu.'

Kako ste zadovoljni svojim izvedbama?

'Smatram da sam, što se tiče igre prema nazad, odigrao na nivou tijekom cijele sezone. Sada se to isto očekuje u igri prema naprijed. S obzirom na golove i na to da sam više u ofenzivi, više se priča o tome, no ja ne smatram da je moja igra ekstremno bolja u odnosu na dosadašnji tijek sezone', završio je Vrdoljak.