NA METI HSV-A

Bild: Mandžukić ne vrijedi devet milijuna eura

19.03.2009 u 16:47

Bionic
Reading

Otkad se zna da će na ljeto Ivica Olić napustiti HSV i pojačati redove minhenskog Bayerna, traje potraga za njegovim nasljednikom u Hamburgu. Olić je svojim šefovima preporučio Mandžukića, no njemački mediji tvrde da napadač Dinama ne vrijedi onoliko koliko 'modri' traže za njega

Odlaskom Ivice Olića u Bayern nastat će velika rupa u napadu HSV-a. Kako hrvatski reprezentativac odlično kotira u svom klubu, predložio je šefovima da pogledaju najvrijedniji Dinamov eksponat - Marija Mandžukića.

U HSV-u su poslušali svog napadača, te se njihov skaut Michael Schröder zaputio u Split i na licu mjesta pogledao najveći hrvatski derbi i Mandžu. Zasad nema nikakvih službenih informacija o tome bi li kakav posao mogao biti na pomolu, ali zna se da je za vrijeme priprema u Turskoj Zoran Mamić odbio ponudu Werdera u vrijednosti od devet milijuna eura.

Bundesligaški klubovi sve su manje diskretni u koketiranju s napadačem Dinama, no dok oni očito imaju visoko mišljenje o njemu, njemački Bild tvrdi da se Mandžukića ne isplati kupiti.

'Treba se zapitati je li Olić dobro preporučio ili ne. Kao prvo, Mandžukić je preskup i ne vrijedi devet milijuna eura, a drugo, postigao je tek jedan pogodak od studenog, i to u ligi koja baš i nije jaka', stoji u 'presudi' Bilda.