KAMO SVE TO VODI

Šokota policiji prijavio prijetnje smrću!

17.03.2009 u 18:10

Bionic
Reading

Medijski napisi da je Tomo Šokota zaprimio telefonske prijetnje smrću ipak su se ispostavili kao točni. Šokota je u utorak u popodnevnim satima došao u policijsku postaju te osobno prijavio prijetnje

Iako jutros niti Šokota niti Dinamo nisu htjeli komentirati da je napadač 'modrih' dobio telefonske prijetnje, u popodnevnim satima sve je bilo jasno. Naime, ujutro su na konferenciji za novinare u Dinamu izjavili kako u klub nije stigla nikakva prijetnja za Šokotu, dok je igrač cijelo vrijeme bio zakopčan do grla za medije, ne želeći ništa komentirati.

Ipak, u 13 sati Šokota se osobno pojavio u policijskoj postaji gdje je prijavio telefonske prijetnje smrću, piše Jutarnji list.

Šokoti je nepoznata osoba prijetila da mu je bolje da se 'makne od Dinama i Mamića jer će inače završiti kao Pukanić'. Bez obzira što je Dinamo otpisao Šokotu, on je i dalje pod ugovorom s klubom iz Maksimirske te zajedno s Balabanom trenira odvojeno od prve momčadi.

'Šokota je došao u policiju i prijavio telefonske prijetnje smrću. Policija će provjeriti njegove navode', prenosi Jutarnji list riječi glasnogovornice PUZ-a, Aleksandre Ljube.

I dok napadač Dinama nije želio ništa komentirati za javnost, oglasili su se u Dinamu.

'Nogometni klub Dinamo najoštrije osuđuje prijetnje Tomi Šokoti te traži da mjerodavne institucije učine sve kako bi pronašle počinitelja i primjereno ga kaznile', prenosi Jutarnji list riječi Siniše Jagodića, člana Dinamove uprave za odnose s javnošću Dinama.