OPASNA KLUPA

Vlaku pozlilo nakon otkaza u Dinamu

16.03.2009 u 21:49

Bionic
Reading

Bivši Dinamov trener Marijan Vlak hospitaliziran je na KBC-u Rebro zbog naglog porasta tlaka i srčanih problema, pišu Sportske novosti

Iako je već imao zdravstvenih problema, Marijan Vlak nije dvojio hoće li sjesti na užarenu klupu zagrebačkog Dinama. No, nije izdržao predugo na njoj jer je čelništvo kluba zaključilo da njegova momčad igra 'mekano', pa su mu dali otkaz. I to bez objašnjenja. Međutim, Vlakovo zdravlje opet je bilo narušeno, te je, prema pisanju Sportskih novosti, nakon porasta tlaka i srčanih problema otišao na hitne pretrage u KBC Rebro. U bolnici nije ni prespavao, nego je pušten na vlastiti zahtjev.
Napravljene su hitne pretrage, trebao je biti zadržan na liječenju, ali je inzistirao na tome da ga se pusti kući.

'Nije lako samo tako dobiti otkaz. Marijan je mislio da je sve u redu, radio je svoj posao, a onda je ostao šokiran, slomljen. Dobio je otkaz, onako, 'iz neba', nije ga naslućivao i to ga je strašno potreslo. Netko to proživi lakše, netko teže. On je veliki emotivac i zato je otkaz u Dinamu na njega djelovao pogubno', rekao je za SN profesor Hrvoje Braović, Vlakov prijatelj i donedavni suradnik na Dinamovoj klupi.