ŠERIĆ PRIJE VINKOVACA

Ni Barca u HNL-u ne bi nanizala 20 pobjeda

13.03.2009 u 14:30

Bionic
Reading

Vodeću momčad HNL-a, splitski Hajduk, nastavak puta prema željenom naslovu vodi u Vinkovce, gdje će u nedjelju u 20.15 igrati protiv Cibalije

Hajdukova prinova Ante Šerić svjestan je da Hajdukov niz od devet uzastopnih pobjeda neće vječno potrajati i da će, prije ili kasnije, bijeli negdje kiksati.

'Teško je iz utakmice u utakmicu pobjeđivati, no mi smo zadovoljni što nam ovako dobro ide. Ni Barcelona ne bi u HNL-u pobijedila 20 puta zaredom, pa kako će Hajduk', rekao je nekadašnji reprezentativac koji je iz Hajduka otišao prije deset godina.

'Imam dojam da je danas puno teže igrati u HNL-u, premda je, po mom mišljenju, liga prije deset godina bila kvalitetnija.'

Hajduk putuje u Vinkovce na dvoboj koji im, čak i u slučaju neodlučena ishoda, zadržava prvo mjesto i veliki derbi u zadnjem kolu na Poljudu.

'Vinkovci su za nas uvijek teško gostovanje. Oni su uvijek napaljeni na Hajduk, pogotovo sada kad smo na prvom mjestu. Znam da će biti teško, no u Slavoniji ima puno naših navijača i ako nas budu bodrili kao u Zaprešiću, sve će biti lakše. Lijepo je kad se i na gostovanju osjećaš kao da si doma', završio je Šerić.