STOPER HAJDUKA

Pandža: Nisam mesar, već čvrst i agresivan

03.03.2009 u 14:40

Bionic
Reading

Stoper Hajduka Boris Pandža nakon dugo vremena izišao je pred splitske novinare. Dugo ga nije bilo jer su njegove igre u prošlosti bile i rijetke i ne baš reprezentativne, no zato je dolaskom Ante Miše Pandža ponovno postao standardan i zaigrao u reprezentativnoj formi

'U prošlosti mi je naneseno puno nepravdi, no sada sam ponovno dio momčadi koja igra. Od početka priprema očekivao sam da ću izboriti mjesto u početnih 11 i to se na koncu i obistinilo', rekao je Pandža koji je nezadovoljan medijskim tretmanom i činjenicom da je o njemu u medijima stvorena slika kao grubom igraču.

'Niti sam grub niti sam mesar kako bi to neki voljeli predstaviti. Ja sam samo čvrst i agresivan što se od mene i očekuje. Volio bih da su kriteriji isti prema svima. Da sam ja startao na Jurića iz Slaven Belupa kao Robert Kovač mene, odmah bi me proglasili kostolomcem', pojasnio je Pandža koji u utakmicu s Cibalijom ulazi prepun samopouzdanja.

'Svašta je moguće u jednoj utakmici, ali s obzirom na to u kakvoj smo formi i zamahu, ne očekujemo ništa nego pobjedu. Očekujem pobjedu od 2 ili 3:0, a najvažnije je da ne primimo gol', kazao je stoper Hajduka.