'BILI' SPOKOJNI

Miše: Mirno spavam jer je Hajduk favorit

21.02.2009 u 13:53

Bionic
Reading

U subotu se posljednji puta prije ogleda s Dinamom oglasio i trener Hajduka Ante Miše koji je bio u društvu s kapetanom Srđanom Andrićem. Miše je naglasio da je miran jer je njegova momčad favorit protiv 'modrog' sastava

Do početka derbija u Splitu odbrojavaju se sati. Trener Hajduka Ante Miše zadnje je druženje s novinarima prije početka utakmice iskoristio da još jednom naglasi svoj optimizam. Osim njega, novinarima je bio dostupan i kapetan Srđan Andrić koji je potvrdio razmišljanja svog trenera.

Odmah na početku Miše je odagnao svaku mogućnost da novinarima izdiktira udarnu postavu koja će istrčati na Poljudu.

'Imam u glavi sastav, ali ga neću izdiktirati', kazao je Miše

Strateg Hajduka je naglasio da ne očekuje iznenađenja jer se oba sastava itekako dobro poznaju, a o atmosferi samo je kazao:

'Ja sam mirno spavao, nikad mirnije prije jedne utakmice. Odradili smo sastanak, tako da na dan utakmice nećemo raditi nikakav sastanak. Moj je moto: Neka derbi počne!'

O tome što može presuditi nedjeljni derbi, Miše će reći:

'Gol više. Igraju dva podjednaka protivnika. Rekao sam da je Dinamo puno dobio s Kovačem u obrani, ali Hajduk ima dobru šansu da poslije nedjelje bude na prvom mjestu. Naš je plus da smo uigraniji i imali smo se vremena za posložiti, to je naša prednost. Dinamo je kvalitetna momčad, ali mi smo favoriti jer igramo doma pred svojom publikom i u ovakvim utakmicama svaki igrač daje sto posto', smatra trener 'bilih' koji priznaje da bi Dinamu više odgovarao remi u Splitu.

Kapetan Hajduka Srđan Andrić je istog mišljenja kao njegov trener. 'Hajduk je bliže pobjedi jer igramo doma. Mi smo u Zagrebu s dosta lošijom momčadi nego sad uspjeli pobijediti. To možemo ponoviti i u Splitu', riječi su kapetana.