DOLAZI ROSENBORG

Svaguša šuti o prodaji Ibričića

10.12.2010 u 17:04

Bionic
Reading

Premda je Hajduk naizgled utonuo u zimski san, u dvije sljedeće utakmice navijači 'bilih' moći će gledati svoje ljubimce protiv Rosenborga i Anderlechta. Čini se kako je atmosfera oko Hajduka ponešto splasnula u odnosu na početak sezone, no Vučević od svojih igrača očekuje puni učinak

U subotu u 15 sati Hajduk će na Poljudu ugostiti aktualnog prvaka Norveške, Rosenborg, a navijači će susret moći odgledati po popularnim cijenama od 20 kuna za zapadnu, odnosno 10 kuna za sjevernu tribinu.

'Protivnik je atraktivan, no mi ćemo s obzirom na stanje igračkog kadra i na zadnju utakmicu Europske lige protiv Anderlechta odigrati u kombiniranom sastavu. Započet će oni koji su do sada igrali manje, a prigodu da se pokažu dobit će svi, osim ozlijeđenih Subašića, Brkljače, Čopa i Ahmada Sharbinija', otkrio je trener Vučević, kome će Rosenborg poslužiti kao posljenjda provjera uoči gostovanja u Bruxellesu:

'Nema vremena za neke velike promjene, niti za uigravanje. Vidjeli ste protiv Šibenika da je Maločino mjesto zauzeo Jonjić, vjerjatno ćemo tako igrati i u sljedeće dvije utakmice.'

U Split se iz Istanbula vratio predsjednik Hajduka Joškp Svaguša, no nije bio spreman govoriti o konkretnim detaljima pregovora o transferu Ibričića u Galatasaray.

'Do sad nema ništa novog, očekujemo da se predstavnici turskog kluba pojave u Splitu i konkretiziraju ponudu', rekao je Svaguša.