SHVATIO ŠTO JE NAPRAVIO

Zlatni Giovanni: Sad su i napojnice veće

16.08.2012 u 02:21

Bionic
Reading

Giovanni Cernogoraz, zlatni olimpijac iz Londona, postao je jedan od najpoznatijih Novigrađana, a u video intervjuu za tportal.hr još se jednom prisjetio dramatičnog finala i slavlja u Hrvatskoj

Giovanni je nakon predviđenih 150 krugova imao srebro i krenule su suze radosnice. Nekim čudom ostao je miran i izborio zlato, na što se nadovezao novi val emocija. Prve obrise veličine svoga uspjeha shvatio je tek na povratku kući kada je vidio koliko je taj veličanstveni uspjeh dobio medijskog prostora, a doma u Novigradu ga je dočekalo 'pola mjesta'.

'Ni prvih par dana nakon povratka još nisam bio svjestan što sam napravio, ali onda sam uhvatio vremena za čitanje svih brzojava i čestitki i vidio koliko veliki uspjeh sam napravio', kaže Giovanni koji se okreće nastupu u finalu Svjetskog kupa u Mariboru krajem rujna.

Ne sjedi na olimpijskim lovorikama. Već dan nakon povratka s Igara radio je u svom restoranu u Novigradu. Jesu li napojnice veće nakon osvojene medalje?

'Da, radio sam malo za medijske potrebe, ali jasno da ću raditi kada god ću moći. Jesu, napojnice su veće, a sada čekam da nas prime u redove MORH-a gdje ćemo braća Glasnović i ja dobiti uvjete za novi napredak u karijeri', završava zlatni olimpijac.