OI2012

UMALO TRAGEDIJA

Stravična scena na dizanju utega

Njemački dizač utega Matthias Steiner, branitelj olimpijskog zlata iz Pekinga, doživio je zastrašujuću nesreću na natjecanju u Londonu kada je u trzaju pokušao podići uteg od 196 kg

Steiner je već u ranoj fazi podizanja znao da su stvari krenule po zlu. Koljena su mu popuštala, ruke također, ali je svejedno pokušao podići uteg. Bila je to loša odluka. Uteg mu je pao na vrat i prikliještio mu noge dok je ležao na podu.

Dakako, odmah je priskočila liječnička služba i osoblje iz organizacije koji su mu pomogli. Steiner se ubrzo pridignuo, mahnuo publici koja mu je pružila glasnu podršku i samostalno napustio arenu. Više se nije vratio natjecanju.

Odmah se zaputio u bolnicu na prve pretrage.

'Liječnici nisu otkrili ništa akutno, Matthias nema nikakvu ozljedu, ali osjeća bolove,' izvijestio je njemački trener Frank Mantek.

Steiner je noć proveo u Olimpijskom selu, a u srijedu je otišao na nove pretrage.

208274,208257,208253,208227

Upozorenje:
Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike. Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr