NA REDU ČETVRTFINALE

Lacković: Tek sada nismo ništa napravili

06.08.2012 u 22:45

Bionic
Reading

Prvi dio natjecanja na rukometnom turniru je završen. Golužini igrači ostvarili su svih pet pobjeda, uvjerljivo su prvi, ali uz sve to, osim večerašnjeg dvoboja, igrali su na visokom nivou. A žele li do zlata, u što ne sumnjamo, dosadašnji dio moraju zaboraviti jer popravnog više nema

Nakon pobjeda nad Korejom, Srbijom, Mađarskom i Danskom, večeras je 'pala' i Španjolska. Rezultat je uvjerljiv, 30:25, ali igra nije bila kakvu su priželjkivali igrači.

'Nije bilo dobro, nismo imali entuzijazma, možda i zato što smo već osigurali prvo mjesto. Ovo nam je dobra škola. Tunis trebamo dobro analizirati, protiv Francuza smo vidjeli da su neugodni', rekao je Igor Vori

'Nismo bili na nivou, posebno U prvom poluvremenu i posebice u obrani. Znali smo točno što rade, ali spavali smo, pet, šest puta su nam prodali blok na četvorci. Ovo što je bilo možemo baciti u smeće. Danas sam gledao Tunis, zeznuta su ekipa puna brzaca', dojam je Drage Vukovića, koji je Španjolcima zabio dva gola.

Naravno, svi se okreću četvrtfinalu, a Blaženko Lacković se prisjetio dvoboja s istim suparnikom otprije šest godina, s kojim su igrali na SP-u u Tunisu.

'Bit će nezgodna utakmica jer nemamo pravo na kiks. Dosadašnjim dijelom možemo biti zadovoljni, ali da citiram bivšeg trenera - tek sada nismo ništa napravili', zaključio je Lacković.