OI2012

BEZ KOMPLIKACIJA

Blistavi četverac pobjedom u finale Igara!

Peti natjecateljski dan Olimpijskih igara sjajno je otvorio hrvatski veslački četverac na pariće uvjerljivom pobjedom ušavši u finale

Hrvatski četverac je lakše počeo polufinalnu utrku i prepustio vodstvo Rusima, no nakon pola staze pojačao je ritam i za duljinu čamca deklasirao renomiranu konkurenciju.

Rusi su na kraju sasvim izgubili tečnost i neće vidjeti finale, a Hrvati su upisali vrijeme 6.03.39, što je ispod njihovog renomea, ali je sasvim razumljivo s obzirom na vjetar koji ih je usporavao.

Damir Martin, Martin Šain i braća Sinković tako su nastavili svoj niz nepobjedivosti (poraz samo u Luzernu) i u finalu u petak će biti najizgledniji kandidati za olimpijsko zlato. Tako će najbolja hrvatska posada svih vremena imati priliku kompletirati zbirku olimpijskih medalja hrvatskog veslanja. Nakon bronce osmerca i srebra braće Skelin došla je posada koja može dugo dominirati.

205245,206702,150203,199872

Upozorenje:
Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike. Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr