OI2012

ČISTA POBJEDA NAŠIH

Španjolska žalba na našu pobjedu - završila u košu

Međunarodna plivačka federacija (FINA) odbila je žalbu Španjolskog vaterpolskog saveza koji je tražio da se rezultat utakmice 2. kola protiv Hrvatske ispravi na 8:8

Podsjetimo, Hrvatska je u popodnevnom programu s 8:7 slavila protiv 'furije' u 2. kolu skupine A, ali je cijeli susret ostao u sjeni kontroverzne odluke na samom kraju utakmice. Španjolski Kubanac Ivan Perez je 'šraubom' opalio po golu naše reprezentacija, a lopta je, prema video-snimci, većim obujmom prešla zamišljenu gol-liniju.

youtube.com
Potpis slike..
Međutim, suci nisu priznali taj pogodak i bodovi su otišli Hrvatskoj, a FINA je dobila žalbeno pismo Španjolaca. Na njihovu žalost, FINA je žalbu odbila uz objašnjenje da ne može utjecati na konačni rezultat utakmice, odnosno da je prekasno da se išta mijenja.

Španjolci još nisu odbacili mogućnost da će se žaliti i najvišem sudu, onom Sportskom arbitražnom (CAS), ali je to ipak nerealno za očekivati.Upozorenje:
Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike. Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr