PO SAVJET KOD BANDIĆA

I Neymar pokušava 'uhvatiti' Usaina Bolta

30.07.2012 u 18:38

Bionic
Reading

Zvijezda brazilske olimpijske nogometne reprezentacije Neymar jedan je od mnogo sportaša na Olimpijskim igrama u Londonu koji se žele slikati i upoznati s najbržim čovjekom na svijetu, Jamajčaninom Usainom Boltom

'Nisam ga još upoznao, ali se nadam da će za to biti prilike', kazao je 20-godišnji napadač Santosa te dodao da je pogodak protiv Bjelorusije u brazilskoj pobjedi 3:1 posvetio upravo svjetskom rekorderu na 100 i 200 metara.

'To je bila proslava za Bolta', dodao je Neymar koji je pogodak proslavio rukama uperenim prema nebu, poput 'munje s Jamajke'. Možda bi se Neymar mogao uputiti i u školicu kod zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, koji je prošle godine natjerao Usaina Bolta da čeka njega. Naime, uoči Hanžekovićeva memorijala, a pred službenu promociju najvećih zvijezda mitinga, Bandić si je dopustio luksuz i zakasnio na presicu, na kojoj su strpljivo čekali i Bolt i Blanka Vlašić. Ipak, Bandić se kasnije 'iskupio' jer poklonio je najbržem čovjeku svijeta dres - Reala. 

Brazil je nakon dva odigrana kola osvojio maksimalnih šest bodova i osigurao plasman u četvrtfinale OI-ja. Brazil do sada nikada nije osvojio olimpijsko zlato. Dva puta je bio drugi (1984, 1988), a dva puta treći (1996, 2008).