SVE SPREMNO ZA IGRE

Sandra Perković predstavila novu Nikeovu liniju

12.07.2012 u 17:22

Bionic
Reading

U zagrebačkom Nike storeu danas je održana zanimljiva prezentacija nove Nike opreme, koju je predstavila Sandra Perković, hrvatska olimpijka i jedna od najboljih bacačica diska današnjice

Uz Sandru Perković, predstavljanju Nike Flyknita, kolekcije Nike Lunar i Nike Pro TurboSpeeda sudjelovali su i Nikolina Horvat, hrvatska prvakinja u disciplini 400 metara s preponama, te predsjednik hrvatskog atletskog saveza Siniša Ergotić.

Nike je predstavio i hrvatski Track & Field outfit u kojem će naš reprezentativci nastupati na svim internacionalnim natjecanjima. Nike je svojim inovativnim rješenjima i novim proizvodima još jednom potvrdio da je spreman vrhunskim sportašima, ali i svim rekreativcima ponuditi samo najbolje ispunjavajući i najsitnije zahtjeve za postizanje vrhunskih rezultata te mogućnosti zanimljivije i sigurnije rekreacije.

Sandra Perković već je nekoliko godina vjerna Nikeu i njihovoj opremi, vjerujući da je vrhunska sportska oprema bitan detalj u ostvarivanju dobrih rezultata.

'U bilo kojem sportu nama sportašima najbitnija je koncentracija i što bolja izvedba. Ako sam sigurna u svoju opremu, onda se mogu apsolutno posvetiti tome da dam najbolje od sebe. Nike je uspio u svome cilju i napravio najbolju kombinaciju udobnosti, dizajna i izvanrednog učinka. Svi ti čimbenici meni omogućuju da izrazim svoj potencijal i dostignem najbolje rezultate', rekla je Sandra Perković.

Sa Sandrom se složio i sadašnji predsjednik Hrvatskog atletskog saveza Siniša Ergotić, koji je također imao vrlo uspješnu sportsku karijeru, pa je vrlo relevantna osoba za pričanje o ovoj temi:

'Sportaši žive, rade i pripremaju se godinama za natjecanja. Naš cilj je pomoći sportašima da ostvare najbolje moguće rezultate. Upravo iz tog razloga bitno nam je da surađujemo s pravim partnerima kao što je Nike koji razvojem najbolje moguće tehnologije u obući i odjeći pomaže i nama kako bi došli do željenog cilja i sportašima kako bi oni ostvarili svoj maksimum.'