ČEKA GA ZASTAVA

Otkačeni Venio Losert o klecanju koljena i sitnim krađama

16.07.2012 u 14:29

Bionic
Reading

Iskusni golman rukometne reprezentacije Hrvatske Venio Losert za Totalni FM otvorio je dušu nakon što je doznao vijest kako će upravo on nositi hrvatsku zastavu na otvaranju Olimpijskih igara u Londonu

Slavni rukometaš Venio Losert, osvajač dva olimpijska zlata, gostovao je u 'Doručku' na Totalnom FM–u u rubrici 'Tajni gost'. Zanimljivo je spomenuti kako je domaćin showa Saša Lozar morao prethodno pripremiti pitanja iako nije znao tko ga čeka s druge strane telefonske linije.

'Koljena su mi zaklecala kad sam čuo! Znao sam da sam u konkurenciji, ali kad su mi javili, stvarno sam se iznenadio. Velika mi je čast i ponos i obaveza! To je vrhunac, ne znam što bi jedan sportaš na tako velikom natjecanju više mogao poželjeti', kazao je između ostalog Venio Losert na Totalnom FM.

Ekipa nije mogla propustiti Venija pitati o atmosferi u reprezentaciji te zdravstvenom stanju rukometne zvijezde Ivana Balića: 'Svi smo OK. Ivano je isto dobro. Ne dobro, nego odlično! Pripremamo se već mjesec dana za Olimpijadu i situacija je skroz OK. Mi bismo voljeli da se ponovi Atena, a sad što će biti, ne znam!', rekao je proslavljeni rukometaš.

U simpatičnom razgovoru tako smo doznali da Venio više voli plavuše od crnki te da ga roditelji nikada nisu ulovili u 'ljubavnom klinču s djevojkom'. Objasnio je da se od kuće odselio već sa 15 godina pa se nikada nije doveo u takvu neugodnu situaciju.

Doznali smo još kako će Veniovi suigrači u olimpijskoj svlačionici morati posebno pripaziti na svoje stvari. Njihov se vratar, naime, požalio da ponekad, više greškom, iz potrebe, šale ili slučajno, ukrade ponešto opreme svojim suigračima. Priznao je, doduše, da nikada ništa nije ukrao u trgovini.

Ekipa Totalnog poželjela mu je sreću i uspjeh na olimpijadi i pridružila se navijačkoj groznici i olimpijskom duhu koji je već zaokupio sportski svijet.

Cijeli razgovor možete poslušati u prilogu.