Za dobra stara vremena

DOM SPORTOVA

Rasprodane ulaznice za mjuzikl 'Za dobra stara vremena'

Željka Ogresta iznenađena je velikim brojem prodanih karata za mjuzikl koji je napravila u suradnji s Rajkom Dujmićem, te je zbog velikog interesa zagrebačke publike oganizirana dodatna predstava

Gerila media sa zadovoljstvom objavljuje da su ulaznice za praizvedbu mjuzikla Za dobra stara vremena autora Željke Ogreste i Rajka Dujmića rasprodane. Dodatna predstava održat će se u subotu, 5. prosinca, u 20 sati u Maloj dvorani Doma sportova.

Direktorica producentske kuće Gerila media Željka Ogresta pojašnjava da je zbog velikog interesa zagrebačke publike dodatna predstava bila logičan potez:

'Očekivala sam veliki interes za predstavu, ali ovo je i mene iznenadilo! Sretna sam što je publika prepoznala našu želju da napravimo kvalitetan projekt baziran na najvećim hitovima Novih fosila. Glumcima je interes publike dodatan poticaj za što bolju predstavu. Možemo svim gledateljima obećati odličnu zabavu!'

Ulaznice za drugu izvedbu spektakla 'Za dobra stara vremena' mogu se kupiti na www.ticketpro.hr i svim prodajnim mjestima: Kompas, Shoe-be-do, Dallas i Aquarius.

Video

 | Još videa