Za dobra stara vremena

SAZNAJTE I VI!

Mi znamo sve o mjuziklu 'Za dobra stara vremena'

Kako se premijera velikog glazbeno-scenskog spektakla 'Za dobra stara vremena' bliži, otvorili smo podstranicu u kojoj kroz video intervjue i vijesti možete pratiti svaki korak vesele ekipe, a u nagradnim igrama i osvojiti pokoju vrijednu ulaznicu

Budući da se rad na mjuziklu Za dobra stara vremena uvelike razigrao, odlučili smo da nećemo propustiti nijednu zanimljivost ili pikanteriju vezanu uz taj glazbeno-scenski spektakl i oko njega. Tako smo otvorili podstranicu na kojoj ćete moći pratiti video intervjue s autorima i glumcima, vijesti vezane uz rad na sceni, ali i pokraj nje, nagradne i razne druge igre te mnoge zanimljivosti.

Na podstranici već sad možete pogledati vrlo zanimljiv intervju s Ivicom Zadrom, a uskoro slijede Ana Begić, Zrinka Cvitešić, Goran Navojec i mnogi drugi koji će nam u lice i kameru reći sve što znaju i što su naučili o plesu, pjesmi, Novim fosilima i ludim 80-ima. Kako bi bolje upotpunili spektakl, glumci neće samo pričati, već će i pozirati našem fotografu. Stoga, svi zainteresirani i oni koji će to s vremenom postati, posjećujte podstranicu Za dobra stara vremena i uživajte!

Video

 | Još videa