Za dobra stara vremena

BRZO U RED

Ulaznice za glazbeno-scenski spektakl krenule u prodaju

Od četvrtka, 15. listopada, u prodaji su ulaznice za mjuzikl 'Za dobra stara vremena' autora Rajka Dujmića i Željke Ogreste

Ulaznice možete nabaviti na svim prodajnim mjestima tvrtke Ticketpro, kao i na internetskoj stranici www.ticketpro.hr.

Praizvedba glazbeno-scenskog spektakla Za dobra stara vremena održat će se u petak, 4. prosinca, u 20 sati u Maloj dvorani Doma sportova u Zagrebu. U prodaju su puštene i ulaznice za početak turneje. Prva predstava nakon zagrebačke praizvedbe održat će se u Varaždinu u petak, 11. prosinca, godine u 20 sati u Areni Varaždin.

U mjuziklu koji producira tvrtka Gerila media sudjeluju najatraktivnija imena hrvatskog glumišta i estrade: Zrinka Cvitešić glumi glazbeno nadarenu srednjoškolku Anu koja razmjenjuje simpatije s Markom Toljom u ulozi Saše. Ana Begić je Sašina majka, čistačica Milena, Sanja Doležal glumi ravnateljicu glazbene škole Tonku, u koju je smrtno zaljubljen profesor Reiser, odnosno Ivica Vidović. Tu su još profesor Friščić, kojega igra Ivica Zadro, milicajca Peru glumi Goran Navojec, a repere u mjuziklu predvodi Renmen. Koreografiju je osmislila Larisa Lipovac, a režiju potpisuje Mario Kovač.

'Jako me veseli što je interes među publikom toliko velik. Uostalom, bit će to veliki spektakl', komentirala je direktorica producentske kuće Gerila media Željka Ogresta iznimno zanimanje gledatelja za kupovinu ulaznica.

Ulaznice za obje predstave dostupne su po cijenama od 150, 180, 200, 220 i 250 kuna.


Video

 | Još videa