Za dobra stara vremena

ŽIVOT U DVOJE

Ana Begić: Dragom je super jer me nikad nema doma

Glumica već neko vrijeme živi u novom stanu sa zaručnikom, a kaže da im je odnos odličan jer nikada nisu zajedno, no kada se nađu, jako se vole, ističe

Glumica Ana Begić ovih je dana jako zaposlena, a trenutno najviše vremena posvećuje predstavi 'Osvrni se gnjevno' Paola Magellija. Budući da radi i na mjuziklu 'Za stara dobra vremena' u produkciji Željke Ogreste, njezine pjevačke sposobnosti uvijek moraju biti na vrhuncu, a ističe da je odmalena imala afiniteta prema tom smjeru umjetnosti.

'Sada sam ponovo za potrebe mjuzikla preslušavala album 'Nebeske kočije', koji me vratio u djetinjstvo. Kada je izašao, moja je mama kupila kazetu koju sam stalno preslušavala. Mislim da sam bila mali Rajko Dujmić koji je tipkao na klavijaturama', prisjeća se glumica.

Ana već neko vrijeme živi sa zaručnikom, s kojim se preselila u novi stan. Kaže da je vrijeme prilagodbe prošlo i sada uživaju u zajedničkom životu.

'S obzirom da me nema nikad doma, dragom je lijepo. No kako oboje volimo 'zmigati', razumijemo se i sve apsolutno funkcionira. Onda kad se nađemo doma, jako se volimo', ispričala je Begićka, a za vjenčanje tvrdi da je još daleko.

'Želim si klasično vjenčanje s malim pomacima, dakle bez bacanja podvezice i buketa', izjavila je glumica.


Sve o temi: Ana Begić | bibin svijet | glumica

Video

 | Još videa