Sunrise Avenue

NAGRADNJAČA

Tko ide na koncert Sunrise Avenuea

Finska rock petorka, Sunrise Avenue, održat će specijalni akustični koncert za samo 350 glazbenih zaljubljenika u Beču 21. travnja, a međunarodni glazbeni program 'Telekom Music Moments', tportal.hr i T-Mobile su za svoje čitatelje pripremili poseban nagradni natječaj u kojem možete osvojiti ulaznice za koncert, put i smještaj u Beču!

Grupa Sunrise Avenue osnovana je u Helsinkiju 2002. godine, a zahvaljujući izvrsnim live nastupima ubrzo je postala popularna u mnogim klubovima širom Finske. Nakon što su bili odbijeni od mnogih producenta, sreća im se konačno osmjehnula te grupa 2006. snima svoj prvi album, 'On the Way to Wonderland', koji im donosi uspjeh u Europi. 2009. izlazi im i drugi album, 'Popgasm' koji nastavlja uspjehe prethodnog albuma.

A da biste i vi bili dio spektakla u Beču, sve što morate napraviti je poslati tekst na temu 'Zašto baš ja zaslužujem putovanje u Beč na koncert grupe Sunrise Avenue' na mail adresu tportal@tportal.hr, zajedno sa osobnim podacima (ime, prezime, adresa, broj mobitela/telefona).

Pet najboljih i najoriginalnijh radova zahvaljujući međunarodnom glazbenom programu 'Telekom Music Moments' i T-Mobileu nagradit ćemo s po dvije ulaznice za koncert, prijevozom i noćenjem u hotelu.

Svaki sudionik ima pravo sudjelovati maksimalno jednom.

Natječaj počinje 8. travnja, a traje do 17. travnja. Imena dobitnika objavit ćemo 18. travnja na tportalu.

Pravila natječaja i više o nagradnom natječaju pročitaje ovdje.

Nagrađeni tekstovi:

Danijel Baturina:
'Ničim ne zaslužujem otići na koncert Sunrise Avenue. Ipak je ovo nagradna igra, ne nešto što zaslužujemo. Ali obožavam taj band, prvi poljubac sa sadašnjom djevojkom sam razmjenio u polutami studentske sobe uz 'Welcome to my life'. Igrom slučaja ona je sada na studentkoj razmjeni u Beču, a ja siromašni student koji nema novca da je posjeti. Ali imam Vas!'


Duje Bezina:
'Dragi žiri,
Prvo Vam se zahvaljujem što ste uopće organizirali ovu nagradnu igru pošto Sunrise Avenue nisu toliko eksponirani u Hrvatskoj i baš me veseli!
Mislim da zaslužujem otići na njihov koncert jer su me oduševili singlom 'All because of you' još prije pet godina, a koja mi je odmah ušla u uho. Na prvu su mi sjeli i onda kad sam išao istraživati njihov rad, oduševio sam s pjesmama 'Fairytale gone bad' s albuma 'On The Way to Wonderland' koji također ima odličnu laganicu 'Heal me'. I drugi album im je također odličan, pogotovo pjesma i spot za 'Welcome To My Life' s kojim sam se uvelike poistovjetio. Priznajem kad sam sam doma da pjevušim tu najčešće na glas! Ovaj novi album iz 2011 sa singlom 'Hollywood Hills' krasi moj facebook zid po već stoti put... toliko je dobar.
Nikada nisam čuo ovaj band u živo, najbliže tome je live album koji su snimili. Vodeći se onom 'kud svi, tud i mali Mujo' volio bih biti dio njihovog koncerta pošto svi govore da su poznati po live nastupima, a ja im vjerujem!
Zato Vas molim da uvažite moju želju jer će to biti prvi put da budem na njihovom koncertu, prvi put u Beču, i prvi put malo radosti i putovanja nakon dugo vremna u životu jednog 22-godišnjeg studenta!'


Mirna Jovanović:
'Mlada sam, tek sam napunila 19, vedra sam i otkačena. Sama ne mogu na koncert, a ako osvojim nagradu mogu povesti moga prijatelja Ivana s kojim se družim doslovno od rođenja. On mene uvijek nečim iznenadi, pa bih i ja njega pošto mu je rođendan u svibnju. U paru smo najveselije i najotkačenije osobe koje bi sigurno podigle i atmosferu u Beču. Pokušala sam pa ako dobijem nagradu jako ću biti sretna, a usrećit ću i prijatelja.'


Matea Erceg:
'Stvari mi od ruke nisu išle,
bio sam loše svo ovo vrijeme,
ti si mi odagnala svu bol,
skrila si me od te kiše..
I zbog toga sam sada slobodan,
osjećam se dobro cijelo vrijeme,
sada ne gledam na snove plitko,
moj je san sad pored mene..

Lebdim poput oblaka,
Sad živim visoko u njima,
a sve je to zbog tebe..

Ah, iman taj osjećaj u svom srcu
da je moj život upravo počeo,
i to je sve zbog tebe, živote moj..
Odsad vjerujem u bajke,u ljubav do kraja života,
u te stvari koje navodno nisu stvarne,jer tu bajku upravo ja čitam,
doživotnu ljubav meni život upravo dade...
I zbog toga sam sada slobodan,
osjećam se dobro cijelo vrijeme,
sada ne gledam na snove plitko,
moj je san sad pored mene..
Lebdim poput oblaka,Sad živim visoko u njima,
a sve je to radi tebe..

Ovo je slobodni prijevod pjesme 'Because of you' grupe Sunrise Avenue, za koju sam prvi put čula prije pet mjeseci kad mi ju je moj zaručnik preveo i ostavio u sandučiću jer je bio presramežljiv da me zaprosi uživo zbog straha od mojeg odbijanja. Stvarno se potrudio, a ja od tog dana još više volim njega, a volim i slušati ovu grupu iako, priznajem Vam, samo se na toj pjesmi i zaustavljam... Ali potrudit ću se naučiti i ostale njihove pjesme ako mi omogučite da dobijem ulaznice i da svom Mariu priuštim odlazak na koncert njegove omiljene grupe, a sebi uživo slušanje moje, od 3. studenog omiljene pjesme. Hvala Vam najlijepša!
P.S. On za ovo ne zna!'


Josip Dundov:

'Zato jer jednostavno želim ić na koncert! Grupa Sunrise Avenue mi je predobra općenito, a još akustični koncert, to je ono WOW, imam snimku iz Njemačke kad su imali akustični koncert, jednostavno odlično. Želim ić jer sam ogroman FAN grupe!'
Sve o temi: nagradnjace | Sunrise Avenue
sunrise_avenue

Fotogalerija