Detalji članka James Bond

OSVAJA LJEPOTICE

Nezaboravne seksi scene velikog zavodnika

Osim što je u 23 filmska nastavka poubijao malo brdo negativaca, James Bond je u brojnim vrućim scenama osvojio još veće i znatno ljepše brdo prekrasnih žena. Samo za vas izdvojili smo deset nama najseksi JB scena

Prije nego što krene u brzinsku akciju zavođenja, James Bond, kao i sve prave muškarčine s dozvolom za ubijanje, biva zaluđen ljepotom budućih žrtava svog ubojitog šarma. Stoga krenimo od ljepote koja osvaja čak i Jamesa Bonda.

Najslavniji filmski izlazak iz mora

Za početak, najjače oružje – legendarna scena iz prvog Jamesa Bonda, 'Dr. No', u kojoj Ursula Andress u slavnom bikiniju izlazi iz mora u društvu dviju školjki. I dok Ursula, pardon, Honey Ryder senzualno gazi po pijesku, diskretno pjevušeći, dotad skriveni Sean Connery proviruje i započinje svoj muški pjev, odnosno zavođenje. No to je druga priča.


Opako seksi kopija klasika


More, pijesak, ljepotica, vrući bikini, dozvola za ubojstvo… sve je gotovo isto, no uz pokoju razliku. Ljepotica je Halle Berry, odnosno Jinx, a dozvolu drži Pierce Brosnan. Drugi najslavniji izlazak iz mora odvija se u filmu 'Umri drugi dan', a ni u ovom kadru JB ne gubi vrijeme, već nakon samo par koraka po pijesku kreće u akciju zavođenja.


Nakon što je pao na stražnjicu s dozvolom za ubojstvo, James Bond kreće u zavođenje

Mala škola 007 zavođenja

Dok većina nas danima i tjednima smišlja riječi, rečenice i poeme kojima će pokušati osvojiti djevojke snova, James Bond, odnosno Sean Connery, u 'Goldfingeru' zavodi Pussy Galore djelima, a ne riječima. Akcija se odvija u štali ispunjenoj sijenom, a u deset koraka izgleda ovako – dodir, lom ruke, poluga, let, pad, skok, stisak, ulet, zagrljaj, poljubac. Čisti klasik.


Zavodnik iz računice

Roger Moore je u potrazi za 'Muškarcem sa zlatnim pištoljem' i pokojim njegovim izgubljenim zlatnim metkom. I dok na naslovnog muškarca mora malo pričekati, zlatni metak ulijeće u kadar u trenucima JB razonode, u pupku trbušne plesačice u egzotičnom baru. Ne budi lijen, Bond odmah skače u akciju, točnije backstage, gdje kreće zavođenje iz koristi. Par riječi, nekoliko dodira, poljubac u usne, rame, struk, trbuh, pup… pa puf! Udarac s leđa. Uputa za gledanje videa – budite strpljivi. Prava akcija kreće između četvrte i pete minute videa.


Slijedi… predigra!

Vruća masaža

Da nije tek grubijan koji osvaja snažnim judo potezima (vrati se na Malu školu 007 zavođenja), Sean Connery je pokazao u 'Nikad ne reci nikad' gdje je svoje snažne ruke iskoristio na znatno nježniji način – masirajući jednu, jedinstvenu i u potpunosti neodoljivu Kim Basinger, odnosno Domino Petachi. Akcija je krenula napeto s pozivom razgolićene Domino na hard massage (po domaće to zvuči znatno profesionalnije – 'čvrsta masaža'), prodrla sve do stražnjice seksi Kim, a završila bijegom Seana u trenutku kad se pojavila prava maserka. Iako nimalo bondovski kraj, svejedno mu zavidimo.


Romantična strana ubojite oštrice

Da Sean Connery zavodi i kad je vezan, pokazuje scena iz filma 'Samo dvaput se živi', u kojoj je Helga Brandt odlučila iscijediti sve informacije iz JB-a vezanog za stolac. Kad joj to nije krenulo za rukom, odnosno šamarom, Helga je odlučila izvaditi asa iz rukava, pardon skalpel iz futrole. No, neodoljivi i tek naizgled nemoćni Sean zaveo ju je pogledom te je skalpel, umjesto Seanovog vrata, prerezao Helginu haljinu.


Fatalni stisak ljepotice

Iako u pravilu oni zavode, ponekad Bondovi budu 'žrtve' zavođenja opako opasnih ljepotica. Jedna od nama najdražih je Famke Janssen koja kao Xenia Onatopp u 'Zlatnom oku' svoje žrtve prvo zavede, potom ih obljubi te na kraju uguši fatalnim stiskom nogama. Ako bismo trebali skončati junačkom smrću, ova bi nam bila u oštroj konkurenciji. Za razliku od nas, Pierce Brosnan nije namjeravao ostaviti svoje kosti u Famkinom zagrljaju te je zavođenje pretočio u opako napetu seksi igricu.


Dosta predigre, vrijeme je za pravu akciju!

Seksi multitasking

Iako tvrde da je multitasking odlika žena, odnosno današnje internetizacije, Pierce Brosnan je puno prije Googlea definirao multitasking na djelu. Tako je u uvodnoj sceni 'Sutra nikad ne umire' vodio ljubav s neodoljivom plavušom, u isto vrijeme tražeći telefon što zvoni te potom pričajući s Moneypenny. Uz količinu golotinje taman koliko treba za razigrati maštu, dodajmo.


Akcija nakon koje se odlazi u penziju

Eto kako izgleda ravnopravnost spolova u Jamesu Bondu – gola žena stiže Rogeru Mooreu u krevet. Miluje je, autoritativno se uspinje na nju kad – hop! Dolazi do velikog obrata! Roger pada na leđa, žena na njega. Akcija kreće ispočetka s promijenjenim ulogama. Znamo da mislite kako se šalimo, ali kad kažemo da je žena u krevetu hard core ljepotica Grace Jones, sve vam je jasno. Dodajmo kako je nakon ovog filma Roger odlučio penzionirati svoju dozvolu za ubojstvo. Očito je Grace bila previše za njega.


Seksi romantika za kraj

Da Bond nije bezosjećajni stroj za ubijanje i zavođenje, pokazuje Daniel Craig koji je Evu Green prvo strastveno zaskočio, potom bacio u krevet, u strasti zbacio s kreveta, da bi se već u sljedećoj sceni (blagodati montaže) zaljubljeni golupčići našli na pješčanoj plaži na kojoj uživaju u pijesku, suncu, blizini mora, razgolićenim tijelima i zagrljajima. Ovim smo i zatvorili šetnju seksi stranom Jamesa Bonda, u startu krenuvši sa zavođenjem, morem, pijeskom i prvim Jamesom Bondom, završivši u moru, pijesku romantici nakon seksa i posljednjem Jamesom Bondom. Do 1. studenog i hrvatske premijere 'Skyfalla'.


Novi film o Jamesu Bondu 'Skyfall' dolazi u kina, kao što smo napisali, 1. studenoga. Ovo je šesti film o Jamesu Bondu kojem je partner Heineken - prije filma 'Skyfall' ta dva globalna brenda surađivala su u filmovima 'Tomorrow Never Dies', 'The World is Not Enough', 'Die Another Day', 'Casino Royale' i 'Quantum of Solace'.

216610,216209,219041,217250
James Bond